Over Ons

Onze geschiedenis


Juni 2010 

Ik, Robin. werknemer bij een transportbedrijf miste het gevoel om met men handen te werken. Bijberoep elektriciteit opgericht, HR-Electrics. Al snel was dit een succes, werkte ik voor een grote fitnessketen en kwamen er meer en meer klanten aanbellen. Na een tijdje studeren, overwegen en raad vragen dan toch de stap gezet volledig zelfstandig te worden.

Februari 2014

De stap in het totaal onzekere, maar al snel werd het zeker! Ik maakte de juiste beslissen en had dit veel vroeger moeten doen. Het klantenbestand groeide snel uit, en het werk kwam mooi binnen. Alles verloopt vlot, en de klanten zijn tevreden! Daar gaan we voor.


Persoonlijke Aanpak


Persoonlijke aanpak met de klant staat bij het eerste contact bij ons op de eerste plaats. 

Professioneel Werk


Eenmaal de offerte goed gekeurd is, streven wij naar een professioneel resultaat. Wij zijn trots op ons werk!

Tevreden Klant!


Een tevreden klant, die ten volle kan genieten van zijn elektriciteit! Dat is belangrijk!

Waarom kiezen voor HR-Electrics?


Wij gaan voor een persoonlijke aanpak, en luisteren naar de klant. Sturen bij waar nodig is, en vertellen onze visie over het project.

Hierdoor krijgt de klant nog bijkomende feedback en ideën, dit geheel vrijblijvend. 

Wij streven naar de wensen van de klant.

Een tevreden klant, is een gelukkige klant!


Bij ons kan u terecht voor zowel de kleinste werken, als de grotere werken. Stopcontact defect? Verliesstroomschakelaar valt uit? Geen problemen, u mag ons hiervoor steeds contacteren.

U wenst een woning/appartement/winkel/bureelruimte/... te renoveren of te bouwen en zoekt een betrouwbare persoonlijke elektricien? Twijfel dan niet, en contacteer ons!

Evenals proberen wij ook aan de eisen van de klant te voldoen ivm verlichting. U wenst een armatuur die u nergens kan vinden, wij proberen u te helpen en indien nodig. Maken we ze zelf.!


HR-Electrics

Algemene Elektriciteitswerken


Bij ons kan u terecht voor zowel kleine als grote elektriciteitswerken. Renovaties, nieuwbouw, domotica, verlichting, netwerk/camera/alarmbekabeling,laadpalen!


Copyright © All Rights Reserved


Contact Info

0474 40 82 80

Korte Massemsesteenweg 33

      9230 Wetteren